Akció

Próbálja ki javítási szolgáltatásunkat ingyen, kötelezettségmentesen!


GARANTÁLJUK, itt az olcsóbb a JOBB!

Cégünk nem szerződött céges ügyfelek részére vállal INGYENES bemutató számítógépes javítást, az ELIT FREE kupon erejéig.

Ha Önnek van egy cége, ahol van pár (min. *3) darab számítógép, amiken különféle informatikai problémák fordulnak elő, és ki szeretne próbálni mást is, mint a jelenlegi megoldása, akkor nincs más dolga, mint egy ingyenes JAVÍTÁSI KUPON-t kell igényelnie, és a hibával kapcsolatban telefonálni a +36-62-230-646 -os hibabejelentő számra.

Ingyenes kupon igénylés

ELIT FREE kupon; 1 munkaóra, 1db ingyenes kiszállás számítógépek: db

* Jelen ajánlatkérés vagy vásárlás során nem használunk cookie-kat, a megadott adatok e-mailben kerülnek munkatársunkhoz, annak megkapásától számítva az ügylet lefolytatásáig, csak annak érdekében tárolunk adatokat, az adatok tárolását az ügylet végeztével töröljük rendszerünkből, a továbbiakban a Proconer cégcsoport tagjai nem tárolják azokat, nem használja fel más célokra!


- Az ingyenes kupont csak minimum *3db számítógéppel rendelkező cégek igényelhetik.
- Egy regisztrált cég csak egy ELIT FREE kupon igénylésére jogosult. A már a Proconerrel szerződésben álló vagy régebben szerződött ügyfél nem jogosult az ingyenes kupon igénylésére; a kuponok elsődleges célja, hogy bemutassa a Proconer szakmai munkáját az új ügyfelek részére.
- A kupon felhasználható rendszerfelmérésre, informatikai rendszerjavaslati terv készíttetésére.
- A kupon csak Csongrád megye területére érvényesíthető.
- Az ingyenes kupon összevonható más kuponokkal, az a kupon igényléstől számított 3 hónapig érvényesíthető.
- A Proconer Informatika Kft-nek - számára különösen hátrányos körülmények esetén, indoklás nélkül -, jogában áll elállni egy igényelt ELIT FREE kupon által nyújtott szolgáltatásának teljesítésétől!
* Az akció korlátozott ideig elérhető, a minimum gépszám folyamatosan változhat; az ingyenes rendeléseket, az épp aktuálisan az oldalon kintlévő gépszám szerint fogadjuk el.