Rendszerüzemeltetés

Mikor a Proconer...

 1. Ha lassú, fagyogat vagy csak bármi nem jól működik a számítógépein.
 2. Amikor fontosak az adatai.
 3. Ha a kollégái a fülét rágják a számítógépes hálózati hibák miatt;
  nem nyomtat, nem szkenel, nem látja a szervert vagy csak nem jönnek a levelek...
 4. Ha soha nem érnek oda az "informatikusai", amikor segítségre szorul.
 5. Ha rokon, ismerős, belső munkatárs vagy épp egy egyszemélyes szervizes jár a cégéhez javítgatni a számítógépeit.
 6. Amikor vakon megbízik az informatikusában, mert az az egyszerűbb megoldás, mint követni az IT trendeket.
 7. Amennyiben egy informatikai osztályt szeretne, nem egy embert, megfizethető áron...
 8. De akkor is mi, ha csak szeretne beszélgetni az informatikáról valakivel, akitől tabuk nélkül kérdezhet.
 9. Egyszerűen csak akkor, ha szeretné, ha gond nélkül működne az informatikai rendszere.

Miért a Proconer...

 1. Több platformon is jártas kollégák; Windows, Linux és Macintosh szerverek professzionális üzemeltetése, megfelelő referenciákkal.
 2. A megosztott tudás ereje. A kollégáink a ~50 cégnél szerzett tapasztalatukat adják át egymásnak.
 3. Rendszerben való gondolkodás.
 4. Fejlett logisztika és (Perpetum) logisztikai rendszer. Zöldiroda... felhő alapú hibabejelentés, feladatütemezés, munkalapkezelés és e-számlázás.
 5. TQM minőségirányítási rendszerben kezelt ügyfelek; rendszeres és biztonságos adatmentések, magasszintű adatbiztonság biztosítása; Crypto vírus elleni speciális megoldások nyújtása.
 6. A fejlődni akaró cégeknek folyamatos rendszerfejlesztési tervek készítése, szaktanácsadás.
 7. Felmerült hiba esetében, maximum 1,5 órán belüli helyszíni javítás megkezdése, gyors és szakszerű távelérés.
 8. A szerződés keretében való ingyenes kiszállás, javítás, óraszám korlátozás nélkül.
 9. Javítások esetén cseregép, nyomtató, monitor és egyéb eszközök ingyenes biztosítása.
 10. Gazdaságosabb (általában ~30%-nyi összeg, mint 1db felvett dolgozó), költségelhető, biztonságosabb megoldás, mint egy mással is foglalkozó-, belső rendszergazda (annak betegség esetén nem áll meg a cége) vagy egy külső-, alkalmi szervizes.
 11. Magas szintű tervezés és dokumentálás.
 12. Home Office támogatás, biztonsági megoldásokkal.
 13. Karbantartás, javítás, fejlesztés és Információbiztonság (GDPR) egyben.
 14. Csongrád-Csanád megye egyik legnagyobb és legtapasztaltabb ESET termék forgalmazója.
 15. Felelősségvállalás. Ha hibáznánk... Tizenötmillió forintos felelősségbiztosítás.

Szerződéstípusok

 
Komplex karbantartási szerződés

Általában ez a típusú szolgáltatásunk a legnépszerűbb ügyfeleink körében.
E szerződés keretében teljes körű üzemeltetést (számítógép karbantartást, javítást) biztosítunk partnereink részére. Itt a szükséges anyagköltségen kívül - az átalánydíjon felül -, az előirányzott karbantartási órák erejéig nincs külön számlázás. Kollégáink a működési területünkön 1,5 órán belül - számítástechnikai problémák esetén - segítséget nyújtanak. Táveléréssel akár 5-10 percen belül reagálunk szerződéses partnereink problémáira. Meghatározott keretekig, a szerződésen kívüli fejlesztési feladatokat is a szerződés keretösszegében végezzük. Javításkor ingyenes csere számítógépet, cseremonitort és cserenyomtatót biztosítunk. A havi egyszeri számlázás mellé, 100.000,-Ft-os hitelkeret áll partnereink rendelkezésére. Ebben a szerződés típusunkban biztosítjuk az Interneten elérhető e-alapú(!) számla-, munkalapkezelést, feladatütemező és hibabejelentő használatot. Vállaljuk partnereink részére az elektronikai hulladékok ingyenes megsemmisítését. A szerződéstípus tartalmaz egy 15 millió forintos felelősségbiztosítást, valamint köthető - szerződés szerinti - külön szerver biztosítás is!

 
Kombinált karbantartási szerződés

Kisebb cégeknél, ahol vannak fontos és kevésbé fontos számítógépek, ott alkalmazható. A megjelölt gépek karbantartása, de minimum az össz gépszám 50%-a tartozik a szerződés keretösszegébe. Az ezen felüli gépek javítása kedvezményes óradíjjal történik. Kiszállási díjat nem számolunk. Ebben a szerződés típusunkban biztosítjuk az Interneten elérhető e-alapú(!) számla-, munkalapkezelést, feladatütemező és hibabejelentő használatot. A szerződéstípus tartalmaz 15 millió forintos felelősségbiztosítást!

 
Rendszergazda kisegítői karbantartási szerződés

Egy vállalatnál, ahol már van rendszergazda (csoport), de tudása vagy éppen csak távollétei miatt szükséges egy külső cég, aki szakmai tudásával, emberi erőforrásával biztonságot nyújt, ott alkalmazható ez a típusú szerződésünk. A szerződés a "komplex" szerződésünk szerint működik, a feladatok, és munkák felelősségi körének figyelemben tartásával.

 
Minimalizált karbantartási szerződés

Azoknak az ügyfeleknek javasolt, akiknek látszólag nincs számítástechnikai problémája, de szükséges egy biztos szakmai háttér, ha a számítógépei mégis meghibásodnának. A szerződés keretében egy fix havi összegért rendelkezésre állást és kedvezményes óradíjat biztosítunk.

 
Javítási kuponnal

Azoknál az ügyfeleknél, akik nem szeretnének elköteleződni, szerződést kötni, de megszeretné oldani a számítástechnikai problémáikat, vállaljuk a "tűzoltó" feladatokat, szükség esetén rendelkezésükre állunk. Cégünk vállalja számítógépek és perifériák teljes körű szervizelését és beüzemelését nem szerződött partnereink részére is.
* Ezt a fajta szolgáltatásunkat JAVÍTÁSI KUPON  vásárlása ellenében végezzük.

 
Javítás szerződés nélkül

Azoknál az ügyfeleknél, akiknél nem fontosak a cég számítástechnikai problémái, kicsit drágábban, és nem azonnal, de szintén vállaljuk a "tűzoltó" feladatok ellátását, szükség esetén rendelkezésükre állunk. Cégünk - árlistája szerint - vállalja számítógépek és perifériák teljes körű szervizelését és beüzemelését nem szerződött partnereink részére is.
* díjtáblázat szerint

A szerződéskötést megelőző általános szolgáltatásunk

Komoly érdeklődés esetén, egy rendszerfelmérés után, javaslatot teszünk, hogy az ügyfélnek melyik típusú szerződést ajánljuk.

Részleteket a két fél közötti pontos szerződés szabályozza!
Kedvezményekért és egyéb típusú szerződéseink megismerése érdekében keresse üzletkötőnket!

Kérje ingyenes bemutatónkat vagy rendszerfelmérésünket!