Közlekedésirányító rendszerek

Fedezőjelző elektronika

A vezérléstechnikai fejlesztéseinek egyik legfontosabb eredménye, a Szegedi Közlekedési Kft.-nek készített mikroprocesszoros vezérlésű fedezőjelző elektronika. A készülék a közutak és villamospályák találkozásainál működő forgalomirányító lámpák vezérlését működteti, megfelelő bejövőjel érzékelők segítségével.
A vezérlés egyszerűségével, a környezeti hatásokra való érzéketlenségével, minimális karbantartási igényével, kompatibilitásával (minden kereszteződés típust egy elektronika kezel), 20 éve állja a versenyt a legmodernebb külföldi konkurenciáival szemben is. Az ár/teljesítmény hatékonysága a mai napig az egyik legjobb az országban.

További információk: villamos lámpa vezérlések – mikroszámítógépes fedezőjelzők

Vágányfoglaltság-jelző,
térközbiztosító elektronika

A vezérléstechnikai fejlesztéseinek legújabb terméke a mikroprocesszoros vezérlésű vágányfoglaltság-jelző elektronika. A Szeged 4-es villamosvonal Kecskés végállomás- Dugonics tér szakaszra telepített vágányfoglaltság-jelző berendezés kezeli a térközökben tartozkodó villamosokat úgy, hogy azoknál kizárja a szembemeneteket. Egyúttal az elektronika internet kapcsolat segítségével, egy webes felületen kommunikál az SZKT diszpécserével, akinek ellenőrző és részbeni beavatkozási lehetőséget biztosít.

Kérje személyes ismertetőnket, ajánlatunkat!